A legjobb és biztonságos lovemaking pozíciók minden korban

No Comments

A legjobb és biztonságos lovemaking pozíciók minden korbanEgészséges kapcsolat esetén fontos érzelmi és fizikai közelséget érezni. Azonban, mivel az emberek életkora, testük gyakran kezdett fizikailag visszaesni, így nehéz lehet fizikailag kölcsönhatásba lépni a partnerével ugyanúgy. Bár nehéz lehet fenntartani a fizikai kapcsolatot, ez egy fontos része az egészséges kapcsolatnak, és nem lehet figyelmen kívül hagyni. Lehet, hogy nem olyan fizikailag aktív, mint a 20-as években, de az érzelmi érettség és a bizalom növelése biztosítja, hogy a szeretkezés még mindig rendkívül élvezetes. Az Ön és partnere korától függően bizonyos pozíciók örömmel és elérhetőbbek lesznek. A szerelmi életének fenntartása mellett fontolóra kell vennie ezeket a pozíciókat.

Párok a 30-as években

Párok a 30-as évekbenA 30-as évek többsége kezdett letelepedni és gyermekeket tekinteni. A terhesség egyedülálló idő egy nő számára, amely olyan testi változásokat eredményez, amelyek szintén befolyásolják a fizikai közelséget. Az Egyesült Királyság kutatóinak 2011-es tanulmánya szerint a terhes nők 25 százaléka fájdalmat érez a csípő és a hát alsó részén, és ez a fájdalom akár két évig is fennmaradhat a szülés után. Ez azért történik, mert a terhesség nagy terhet ró a gerinc és a medence csontjaira. A terhesség okozta váz- és ízületi fájdalom megnehezítheti a várandós nők és az új anyák számára, hogy élvezhessék a partnerekkel való fizikai élményeket. Ezért sok terapeuta azt javasolja, hogy a párok próbáljanak olyan pozíciókat, amelyekben az ember térdre tér a nő térdén és alkarján http://caphealthcheck.eu/a-legjobb-poziciokat-hogy-a-szerelem/. Ezzel a gerincoszlop és a kismedencei ízületek semleges helyzetbe kerülnek, ami megakadályozza a nőnek bármilyen kellemetlenség érzését. Egy másik hasznos helyzet az, amelyiknek megköveteli, hogy a pár egymás felé néző oldalán feküdjön. Ez lehetővé teszi, hogy a nő irányítsa a mozgást, ezért nem kerül be olyan helyzetbe, ahol kellemetlen érzést érez.

Párok a 40-es években

Párok a 40-es évekbenA 40-es évek az a korszak, amikor sokan először észlelik a fizikai fájdalmat és fájdalmakat, amelyek az öregedéssel járnak. Gyakori panasz az alsó végtagban, csípőben és lábakban jelentkező fájdalom, amelyet az ülőideg okoz. A legtöbb pár küzd, hogy megtalálja a pozíciókat, amelyek elkerülik a fizikai kényelmetlenséget, miközben még mindig elég érdekesek ahhoz, hogy a fűszert egy kapcsolatban tartsák. Egy jó módja annak, hogy nyomást gyakoroljunk az ülőidegről, olyan pozíció, amely magában foglalja a férfi partnerét a hátán fekve, miközben a női partner ül a tetején, és a lábai felé néz.

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *