Hogyan kell Enni, Mint egy Élelmiszer-Blogger, Karcsú Maradni

No Comments

Hogyan kell Enni, Mint egy Élelmiszer-Blogger, Karcsú MaradniHogyan kell Enni, Mint egy Élelmiszer-Blogger, Karcsú Maradni

“Miért vagy ilyen sovány a kaja!!!!?!!,” volt egy megjegyzést kaptam a Youtube-on.

Itt pedig egy másik…

“Hogyan kezeled ezt a sovány, miközben olyan sok finom ételeket?”

Mint étel, utazási blogger, én sokszor megkérdezte, hogy sikerül karcsú maradni.

Néha én személyes e-mailek, más alkalommal az emberek megjegyzéseket a youtube-videókat, ahol a tagadhatatlan kedvenc tevékenység eszik.

Néhány nappal ezelőtt olvastam, ahogy szakértő szerző, illetve élelmiszer-blogger David Lebovitz eszik, hogy ő kezeli, hogy fitt maradjon még, mint egy cukrász.

Ez inspirált arra, hogy megosszák néhány gyakorlatot, ahogy eszem meg kezelni, hogy a kitöltés csomagolás nélkül a fontot.

Mielőtt elkezdenénk, kérjük, ne feledje, hogy nem vagyok dietetikus, pedig nem vagyok egy táplálkozási szakértő – de én csak élvezd az evést, blogolás.

Mindannyian egyedi gének, illetve különféle anyagcsere http://myproshape.hu/mirapatches/– igen, ezek a tényezők is jelentős szerepet játszanak eszik, megmaradt csekély.

Azonban…

Bármi legyen is a test összetétele, biztos vagyok benne, hogy néhány ötlet ez a cikk lesz az előny, hogy segítsen segít a finom ételt a utazik, miközben a kiegészítéssel, súly minimális.

Is én vagyok, 26 éves, s bár apám figyelmeztetett, hogy nem halad át a hegyen, 40 éves, amikor az elkerülhetetlen hasa kezeli kezdenek felhalmozódni, van még néhány évvel azelőtt, hogy megerősíthetem, (nézz vissza ide, a 14 év alatt).

Hogyan kell Enni, Karcsú Maradni

Hogyan kell Enni, Karcsú MaradniCsak 1 dolog nem enni: kirívó látható darabokat a tiszta, állati zsír.

Eltekintve attól, hogy az egyetlen dolog, megpróbálok enni bármit, úgy érzem, kötelességem, hogy enni, amikor utazom. Képes enni mindent, nem jelenti azt, hogy csak hozza, amit rántott snack látom, minden lehetőséget, mint amilyennek látszik…

Éppen ellenkezőleg, a mély, a megszállottság minden formája konyha vezetett engem, hogy dolgozzon ki egy pár ínyenc szokások, amelyek lehetővé teszik, hogy maradjak a vékonyabb oldalon. Itt vannak a gondolatok, javaslatok…

Ígérem, van egy kis zabkását alján a tálat!

Zabpehely Reggelire

Zabpehely ReggelireA zabkása olcsó, laktató, nevetségesen egészséges. Először nem tetszett (ez olyan ízetlen), de miután erő etetés magam tál zabkása, valamint a figyelmet a rengeteg gyümölcs, dió, most már tényleg mondhatom, hogy én élvezem.

Én zabpehely, gyümölcs körülbelül 80% – a a reggeli.

Semmi sem olyan jó, mint a gyümölcs.

Gyümölcs

Mint már említettem, azt hiszem, gyümölcs az egyik legcsodálatosabb dolog a világon. Semmi sem hasonlítható az a tény, hogy a gyümölcs jött létre azzal a tiszta szándékkal, hogy megegyék.

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *