“Nem Gyakorolja a” Gyakorlatok Formában Maradni

No Comments

"Nem Gyakorolja a" Gyakorlatok Formában MaradniNincs ideje edzőterembe menni? A munka az izmok, ezek a gyakorlatok

Egyre illik nem mindig jelenti azt, hogy órákat az edzőteremben, hogy vizsgáljuk felül a diéta. Azt is, hogy a fokozatos változások a mindennapi életben, hogy lefogy formában maradni. Ezek az egészségügyi szokások is jár a tevékenység, hogy napi vagy heti rendszerességgel. Ők az úgynevezett TISZTA gyakorlatok, ezek az egyszerű tevékenységek kalóriát éget a találgatás, működik.

Mi a rendes, gyakorlatok?

“SZÉP” jelentése “nem-gyakorlat tevékenység hőtermelés.” Ez az energia a test használja bármikor, hogy nem eszik, alszik, játszik, sport vagy munka. Minden mozgalom, hogy energiát használ, TISZTÁN kalória elégetése történik a nap folyamán. Növelheti a mennyiségű energiát a szervezet használ — fogyni — egyre több aktív ezek az ÜGYES, gyakorlatok.

A játékba a gyerekA játékba a gyerek

Tölts több időt a gyermek egy kis élénkítő TISZTÁN gyakorlat a folyamat. Fut körbe kergeti a kicsi a játék során tag lesz a pulzusszám. Ez a fajta aerob testmozgás működik, a szív, a tüdő—, valamint az egész test—, hogy segítsen nekik jobb működését. Ez is csökkenti a vérnyomást, miközben segít az immunrendszer tartani attól, hogy beteg. Egy órát a könnyű játékok tag segíthet egy 160 kilós felnőtt égési majdnem 300 kalóriát.

Kertészeti

Ha szeret a szabadban lenni, be sok nem-gyakorlat tevékenység kertészkedés közben. Ásni a földet, virágokat ültetnek, gereblyézés fel levelek — ezeket a tevékenységeket lehet oldani a kezét, lábát, miközben szépíteni a kertet. Egy 160 kilós felnőtt burns körülbelül 350 kalóriát egy óra csinál yardwork. Ügyeljen arra, hogy alkalmazza a fényvédő nem számít, milyen hosszú, azt tervezi, hogy kint legyen.

A gyep kaszálás

A fűnyírásra jár egy kis gyaloglás közben használja a felső testet. Mint a játékba, ez a tevékenység biztosítja aerob gyakorlat, hogy működik a szív, a tüdő. Ez is bevonja az egész testet, mint te sétálj át az udvaron. Hozzon létre több ellenállást több kalóriát éget, mint a push, használja a kézi fűnyíró helyett, gáz meghajtású modell. Egy óra alatt a fűnyírás, egy 160 kilós felnőtt sérülést 220 kalóriát.

A mosás az autó

Ugrás a kocsit mosni takarítani a jármű otthon, hogy egy jó edzés. Stretching, hogy súrolja, lengyel, az autó ideális alakformálás fel a karját, majd mag. Pedig, akkor vegyenek részt az egész testét, mert a láb körül mozog, a felhajtón. Guggolj le, hogy tiszta a felniket, a gumik segíthet megoldani a lábát is. Egy 160 kilós felnőtt, egy óra mosás, gyantázás éget körülbelül 300 kalóriát.

Egy babakocsit tolEgy babakocsit tol

Mint fűnyírás, egy babakocsit tol, egy aerob gyakorlat, hogy működik a lábak felső testét. Ez azért van, mert te vagy sétált le s fel hills mozgás közben a babakocsit előre a karját. Azt is meg kell eldönteni, hogy milyen gyorsan járni. Lehet több kalóriát éget gyorsabb ütemben. Ez is egy nagyszerű módja annak, hogy egy kis friss levegőt, majd hagyd, hogy a gyermek új látnivalókat. Egy babakocsit tol, egy órát segít egy 160 kilós felnőtt égési körülbelül 180 kalóriát tartalmaz.

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *